Rólam

Fiatal korom óta mindig is érdekelt az emberi lélek misztikuma. Vonzódtam ennek megismerése, megértése és művészi kifejezése iránt. A mandala alkotásában úgy érzem ezt megtaláltam.
Számomra az alkotás egy olyan kreatív, meditatív tevékenység, ami által kifejezésre juttathatom a szépséget, a harmóniát, belső érzelmi világomat.
Alkotás közben egyfajta meghitt, bensőséges kapocs jön létre a leendő alkotásom és köztem. Ilyenkor egy olyan érzés fog el, hogy egyesülök az univerzum végtelen sokszínűségével, amiből árad a nyugalom, a békesség. Ez az érzés hozzájárul önmagam újra felfedezéséhez, a bennem zajló folyamataim jó és termékeny útra tereléséhez, ezáltal jobban megismerem és kifejezhetem belső világomat.
A mandalában található alakzatok és színek szimbolikája érzékelteti, hogy kik is vagyunk valójában. A formák jelentésének megfejtése révén többet tudunk meg önnön magunkról, belső valóságunkról, a mély-énünkről, életünk egészéről, a fényünkről,ami ott ragyog mint mindenkiben és az alkotásaimban.
A célom az,hogy minél több emberrel meg tudjam osztani ezt a szépséget,csodás érzést.Ezeket az üvegfestés és a selyemfestés technikájával készült mandaláimmal kívánok közvetíteni
Az alkotásaim színei és formái által kisugárzó gyógyító energiával a lelkek megnyugvó állapotának elérését kívántam segíteni.

“Ha szeretet van az életünkben,az pótol ezernyi dolgot,ami hiányzik.Ha nincs szeretet mindegy, mink van, az sosem lesz elég.”
-Dan Millman-